Over Ons

Multi Industriële Cleaning (MIC) Products B.V. is een familiebedrijf dat voortkomt uit een kleine eenmanszaak, waar ruim 30 jaar geleden in een garage werd begonnen met de productie van reinigingsmiddelen, diverse producten uit het buitenland werden geïmporteerd en werd verkocht via klantbezoeken vanuit een grote stationwagen. Een aantal jaren geleden is de afdeling Productie verzelfstandigd in een apart bedrijf met een nieuwe locatie op een groot bedrijventerrein, waarmee de kwaliteit en de veiligheid van het productieproces, met alle steeds strenger wordende (EU-) regelgeving, beter konden worden gegarandeerd.

MIC Products B.V. richt zich als importeur en groothandel op wederverkopers binnen de gehele Benelux, met 2 verschillende productgroepen:

Cleaning, reiniging en geuren

Tot deze productgroep horen gespecialiseerde reinigingssystemen, reinigingsmiddelen, wasmiddelen, schoonmaakartikelen, hygiënepapier, hygiënesystemen en geursystemen voor het midden- en kleinbedrijf, voornamelijk horeca en aanverwante bedrijven, schoonmaakbedrijven, garages en autobedrijven, kleine industrie en kantoren.

Hier voeren wij o.a. de merken Lavamatic, Proglans en het eigen merk Power400.

Schroeven, lijmen en kitten

Wij leveren o.a.  schroeven, nagels/spijkers, lijmen, kitten, foam, veiligheidskleding en –schoeisel, boren en slijpschijven voor kleinere bedrijven en zzp-ers, zoals aannemers, timmerfabrieken, loodgieters, elektriciens, dakdekkers en hoveniers.

Wij voeren hier o.a. de merken Reisser, Seal-It en Towlers.

Bijzondere producten

Naast de 2 bovengenoemde onderdelen levert MIC Products B.V. nog zeer specifieke producten uit de petrochemische industrie voor bijzondere afnemers, zoals smederijen en bronsgieterijen.

Advies

Vanuit haar positie als leverancier van diverse reinigingsmiddelen geeft MIC Products B.V. ook milieutechnisch advies, begeleiding en ondersteuning aan haar klanten.

Ook voor alle vragen op het gebied van bevestigingsmaterialen en afdichten met lijmen, kitten of schuim kunt u bij ons terecht. Onze adviseur zal u zo nodig met adviezen tijdens de werkzaamheden ondersteunen.

Assortiment

Met ons assortiment kunnen wij ieder project aan: van kleine drankenhandels tot grote brouwerijen, van bouwbedrijf tot en met industriële ondernemingen. Indien nodig zoeken wij naar de beste oplossing en maken in samenwerking met de klant, zo nodig, een leveringsplan, dat voldoet aan alle speciale eisen, behoeften en/of wensen, zodat een optimale samenwerking ontstaat.

Via onze website houden wij U graag op de hoogte en alle ontwikkelingen binnen ons bedrijf. In onze webwinkel kunt U alle producten bekijken en bestellingen samenstellen, maar helaas is het automatisch verwerken hiervan niet mogelijk.

Verder informeert ons verkoopteam U graag over al onze producten en leveringsmogelijkheden.